Reviews

schrijf uw eigen review


Uitstekend advies

★★★★★
5 5 1
Mijn ervaring van juridisch adviesbureau Schenk was uitstekend. Dhr. Schenk heeft een zeer accurate kennis en werkt snel zodat de kosten beperkt blijven. Wij hebben er heel veel aan gehad en zullen in de toekomst zeker vaker gebruik maken van dit adviesbureau indien nodig. Wij willen mr. Schenk langs deze weg dan ook nogmaals hartelijk danken voor de uitstekende verrichtte werkzaamheden.

Bekeuring

★★★★★
5 5 1
Ondanks dat Ron Schenk mijn echtgenoot is ben ik onpartijdig. Ron heeft me echter geholpen bij een onterechte roodstoplicht kwestie door verkeerschaos. Door zijn korte maar bondige brief is de bekeuring kwijt gescholden. Ik weet dat Ron zich in elke juridische kwestie vast bijt. Dit heeft tot veel goede resultaten geleid. Van mij een grote pluim - chapeau. Jannie

Conflict met werkgever opgelost

★★★★☆
4 5 1
Onze zoon had een conflict met zijn werkgever. Hiervoor hebben we advies gevraagd aan de heer Schenk. Met zijn analytisch denkvermogen had hij snel het probleem in beeld. Uit gesprekken met hem kwamen voor ons belangrijke kernwaardes naar voren: deskundigheid, aandacht, respect en optimisme. Met een onderbouwde brief van zijn kant aan de werkgever was het probleem snel opgelost.

Echtscheiding

★★★★★
5 5 1
Bedankt Ron. Zonder jouw geweldige hulp zag het er financieel anders uit voor mij!

Goed geholpen bij arbeidskwestie

★★★★☆
4 5 1
Ron heeft me uitstekend kunnen helpen bij een conflict wat ik heb gehad met mijn werkgever. Hij werkt professioneel en heeft oog voor detail en laat zich niet makkelijk aan de kant zetten. Mede door zijn inzet is de zaak tot tevredenheid opgelost.

betaling na echtscheiding

★★★★★
5 5 1
Ron heeft mij zeer snel en netjes geholpen. Mijn probleem die ik had was misschien iets kleins, maar voor mij van groot belang. Top Ron. Nogmaals bedankt.

betaling na echtscheiding

★★★★★
5 5 1
Het heeft even geduurd mijn revue. Maar Ron, top bedankt. Ron heeft mij zeer goed geholpen. Het was allemaal snel en netjes geregeld. Wat ik ook nog zeer attent vond was de kerstkaart die ik kreeg, terwijl het een jaar geleden was.
Supported By: Nuanced Media